Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fiinit grillisienet

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

400 g
Isoja herkkusieniä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Oliiviöljyä

Täyte

6 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia
Nippu tuoretta basilikaa
2 dl
Mozzarellaraastetta
4 rkl
Parmesaaniraastetta

Lisäksi

100 g
Ilmakuivattua kinkkua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pyyhi sienet talouspaperilla puhtaiksi ja poista jalat. Koverra tarvittaessa sisustaa hieman suuremmaksi lusikalla. Mausta sienet kevyesti suolalla ja pippurilla. Hienonna sienten jalat, tomaatit ja basilika. Sekoita ainekset juustoraasteiden kanssa. Täytä lakit seoksella. Halkaise kinkkuviipaleet pystysuunnassa ja kääräise pala kinkkua jokaisen sienen ympärille. Pirskota päälle oliiviöljyä. Grillaa sienet tai kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

40

169

1,8 g

0,4 g

1,5 g

1,4 g

1,1 g

4,1 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Oliiviöljyä,

Nippu tuoretta basilikaa,

2 dl Mozzarellaraastetta,

4 rkl Parmesaaniraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli