Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo chili con carne

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helppo chili con carne valmistuu jauhelihasta ja kidneypavuista. Tarjoile chili con carne pääruokana riisin kera tai naposteluruokana tortillasipsien kanssa.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
400 g
Sika-nautajauhelihaa
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1 kpl
(410 /250 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
2 rkl
Tomaattisosetta
1/2 dl
Vettä
1 tl
Suolaa
2 tl
Oreganoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista jauheliha kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää kasarin ja anna hetken aikaa pehmetä.

400 g
Sika-nautajauhelihaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
2

Lisää tomaattimurska, kidneypavut kastikkeineen, tomaattisose ja vesi. Mausta seos suolalla ja oreganolla. Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1 kpl
(410 /250 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
2 rkl
Tomaattisosetta
1/2 dl
Vettä
1 tl
Suolaa
2 tl
Oreganoa
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.1.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.