Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broilerivuoka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(750 g) pakastevalkosipuliperunoita
1 kpl
(420 g) juusto-pastakastiketta
2 dl
Ruokakermaa tai kanalientä
4 - 6 kpl
Broilerin koipireisiä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 rkl
Paprikajauhetta
1 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä jäiset perunaviipaleet isoon uunivuokaan muutaman sentin paksuiseksi kerrokseksi. Sekoita pastakastike ja kerma tai mieto kanaliemi ja valuta perunoille. Huuhdo koivet ja leikkaa tarvittaessa pois rasvaiset nahan reunat. Kuivaa broilerit ja sirottele niiden kummallekin puolelle mausteita. Aseta maustetut koivet perunapedille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.