Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileriminestrone

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Maustamattomia broilerisuikaleita
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Currya
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1/2 kpl
(à 200 g) pakastepurjoa
1 kpl
(200 g) pikkuporkkanoita
1 dl
Makaronia
1 kpl
(425/280 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2 rkl
Tomaattisosetta
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä

Lisäksi

2 rkl
Hienonnettua persiljaa tai basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lämmitä pannulla öljy ja lisää joukkoon curry. Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja mausta ne.Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot. Lisää joukkoon purjo, porkkanat ja makaronit. Kaada joukkoon pavut ja mausta tomaattisoseella ja mustapippurilla. Anna keiton kiehua noin 6 minuuttia muutaman kerran sekoittaen kunnes makaronit ovat kypsiä.Lisää joukkoon herneet ja keitä muutama minuutti. Tarkista maku. Lisää joukkoon persiljaa tai basilikaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.