Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broilericurry

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

6 kpl
Broilerin rintafileet
1/2 kpl
Vihreää paprikaa
1/2 kpl
Punaista paprikaa
2 kpl
Sipulia

Currytahna

1 rkl
Öljyä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1/2 rkl
Tuoretta inkivääriä raastettuna
1 tl
Korianteria
1/2 tl
Cayennepippuria
1 tl
Kurkumaa
2 rkl
Sitruunan mehua
1 rkl
Sokeria
500 g
Soseutettua tomaattia
1 tl
Suolaa
2 - 3 dl
Vettä

Lisäksi:

2 dl
Valutettua masutamatonta jogurttia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele broilerifileet ja paprikat kookkaiksi annospaloiksi. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista broileripalat kevyesti öljytyllä pannulla kauniin ruskeiksi. Lisää sekaan paprika- ja sipulipalat. Kuullota hetki ja nosta palat sivuun. Pane kattilaan öljy, valkosipulimurska, raastettu inkivääri, korianteri, cayennenpippuri ja kurkuma.Kuumenna hetken ajan ja lisää sitruunanmehu. Pane sekaan broileri-, paprika ja sipulipalat ja kääntele paloja mausteseoksessa hetken ajan. Sekoita keskenään tomaatti, sokeri, vesi ja lisää suolaa ja pippuri. Kumoa seos pannulle broileripalojen joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä 10-15 minuutin ajan. Aseta karri tarjolle valutetun jogurtin kanssa ja koristele ruoka tuoreella korianterisilpulla.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.