Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-vuohenjuustomureke

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Broilerijauhelihaa
2 kpl
Vaalea vuokaleipää
1 dl
Ruokakermaa tai vettä
125 g
Pehmeää vuohenjuustoa
1 kpl
Kananmuna
4 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia
Rakuunaa
Vajaa 1 tl suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Murenna kuoreton leipä kulhoon ja sekoita joukkoon kerma, liha, vuohenjuusto, muna, silputut tomaatit ja mausteet. Lusikoi seos voideltuun pitkänomaiseen vuokaan tai pieniin annosvuokiin. Kypsennä pikkuvuokia 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia ja isoa vuokaa hiukan pidempään. Tarjoa lisäkkeenä salaattia ja keitettyjä kasviksia.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.