Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Avokadokeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Kypsää avokadoa
1/2 kpl
Sitruunan mehu
1 tl
Hiutalesuolaa
2 dl
Maustamatonta jogurttia
2 dl
Kivennäisvettä
3 rkl
Silputtua ruohosipulia
Murskattuja roseepippureita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra sisus tehosekoittimeen. Lisää suola, sitruunamehu ja jogurtti. Jauha sileäksi. Anna viilentyä jääkaapissa. Sekoita keittoon tarjoiluvaiheessa kivennäisvettä. Ripottele pinnalle ruohosipulia ja murskattuja roseepippureita.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.6.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

151

632

13,8 g

4,0 g

2,8 g

2,5 g

3,3 g

2,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Hiutalesuolaa,

2 dl Kivennäisvettä,

3 rkl Silputtua ruohosipulia,

Murskattuja roseepippureita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli