Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aprikoosi-rahkapannacotta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Aprikoosinpuolikkaita mehussa (420/235 g)
3 kpl
Liivatelehteä
4 dl
Kuohukermaa
3/4 dl
Sokeria
250 g
Maitorahkaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta ja soseuta aprikoosit. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Sekoita joukkoon sokeri ja kuivaksi puristetut liivatteet. Mausta seos vaniljasokerilla. Sekoita lopuksi joukkoon puolet aprikoosisoseesta ja rahka. Jaa seos annosmaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään noin kahden tunnin ajan tai yön yli. Lusikoi pinnalle tarjolle loppu aprikoosisose.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.3.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

324

1355

26,0 g

8,0 g

21,3 g

20,3 g

1,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Liivatelehteä,

250 g Maitorahkaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli