Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aasialaiset grilliribsit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 2/5 kg
Marinoituja porsaan ribsejä
1 dl
Vettä

Glaseerauskastike

2 cm
Pala tuoretta inkivääriä raastettuna
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Ruokokidesokeria
1 rkl
Öljyä
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
1 tl
Seesamiöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pyyhi marinadi lihasta. Siirrä lihat uunivuokaan ja kaada pohjalle noin 1 dl vettä. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä 175-asteisessa uunissa 2 tuntia.

Sekoita glaseerauskastike. Grillaa lihojen pintaan kaunis väri ja sivele ne glaseerauskastikkeella.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

729

3049

43,8 g

16,8 g

6,8 g

6,3 g

77,0 g

1,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl Vettä,

2 cm Pala tuoretta inkivääriä raastettuna,

Valkosipulinkynsi,

1 tl Sambal oelek -chilitahnaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli