Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-rucolatahna

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Maitorahka on monipuolinen raaka-aine. Tee rahkasta maukasta tomaatti-rucolatahnaa, joka sopii dippikastikkeeksi kasviksille ja levitteeksi leiville.

Ainekset

1 kpl
(250 g) maitorahkaa
2 rkl
Maitoa
25 g
Rucolaa
2 rkl
Hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia
1 rkl
Juoksevaa hunajaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Notkista rahka maidolla. Huuhtele ja hienonna rucola. Sekoita rucolasilppu aurinkokuivattujen tomaattien ja mausteiden kanssa rahkaan.

Vinkki: Tahna sopii dippikastikkeeksi kasviksille ja levitteeksi leiville.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.3.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

33

139

0,2 g

3,8 g

3,8 g

3,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli